10 Αλήθειες για τα Τατουάζ που δε γνωρίζατε

Posted: Κυριακή 28 Ιουλίου 2013 by Giannis Ras in Ετικέτες

tattoo για γυναίκες
Τα τατουάζ είναι μια τέχνη τόσο παλιά όσο ο χρόνος. Και έτσι, όπως συμβαίνει και με κάθε άλλο είδος πολιτιστικής τέχνης, υπάρχει μια πλούσια ιστορία πίσω από όλο αυτό το μελάνι - και μερικά σημεία αυτής μπορεί και να σας εκπλήξει. Για παράδειγμα, γνωρίζατε ότι οι ευρωπαϊοι ιεραπόστολοι προσπαθούσαν να αφαιρέσουν τα τατουάζ τρίβοντας ωμά το δέρμα τους με αμμόλιθους; Ή ότι ένας Αμερικανός άντρας υποστηρίζει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει νομίμως τατουάζ με χαρακτήρες της Disney που βρίσκονται υπό προσπτασία πνευματικών δικαιωμάτων; Όλα αυτά αληθεύουν.

Διαβάστε παρακάτω ακόμα 10 εντυπωσιακές αλήθειες σχετικά με τα αγαπημένα μας tattoos:

Όσο περνάει ο καιρός τα τατουάζ κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις καρδιές των Ελλήνων και του κόσμου γενικότερα. Πιο συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες η Ελλάδα γνωρίζει μια πρωτόγνωρη αύξηση της δημοτικότητας των τατού σε αυτή. Ηθοποιοί, δημόσια πρόσωπα, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές και όχι μόνο δεν χάνουν ευκαιρία να επιδείξουν το νέο τους τατουάζ μανίκι ή τη νέα τους πεταλούδα tattoo ενώ τα studio βλέπουν μια αξιόλογη αύξηση στη πελατεία τους.  Τατουάζ στα χέρια και στη γάμπα για τους άντρες και τατουάζ στη πλάτη, στη μέση και χαμηλά στο πόδι για τις γυναίκες είναι πλέον συνήθη κατά το καλοκαίρι που διανύουμε.

 Σίγουρα όλοι λίγο-πολύ θα έχετε άτομα στον κύκλο σας που είτε έχουν χτυπήσει ήδη ένα η και περισσότερα τατουάζ είτε το σκέφτονται σοβαρά να το κάνουν παρά τις αντιδράσεις των δικών τους. Τα τατουάζ έχουν κερδίσει τόσο πολύ την αγάπη του κόσμου, που παρά το σχετικά υψηλό τους κόστους εν μέσω οικονομικής κρίσης και παρά τη μονιμότητά τους, δεν τους σταματάει τίποτα στο να πάνε στο αγαπημένο τους στούντιο και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

About Me


Web Statistics