Απορία #2: Τι θέμα, σχέδιο και χρώμα να επιλέξω;

Posted: Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 by Giannis Ras in Ετικέτες , ,

Μαύρο ή χρωματιστό τατουάζ; Φράση ή tribal σχέδιο; Μερικά ακόμα διλήμματα που έχουν αρκετοί υποψήφιοι κάτοχοι τατουάζ είναι αυτά που αφορούν τη γενική θεματολογία και σημασία του τατουάζ που πρόκειται να εφαρμόσουν στο σώμα τους, καθώς επίσης και την επιλογή του ακριβές σχεδίου αλλά και του χρώματος αυτού. Στο παρόν άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε τα ερωτήματα αυτά, παρέχοντας την ίδια ώρα χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές προς εσάς.



Όσον αφορά τη θεματολογία, είναι κρίσιμης σημασίας το να είστε 100% σίγουροι για το τί περίπου επιθυμείτε και θέλετε να κάνετε. Μπορεί αρχικά να μην έχετε καταλήξει στο ακριβές σχέδιο και στις ακριβείς λεπτομέρειες που πρόκειται να έχει το επερχόμενο tattoo σας, αλλά ως πρώτη προϋπόθεση είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας τη θεματολογία του και το πώς περίπου επιθυμείτε να είναι. Για παράδειγμα, πρόκειται για κάτι που πραγματικά σας εκφράζει και θα συνεχίσει να σας αντιπροσωπεύει για τα επόμενα χρόνια; Στην περίπτωση που στην πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει, και απλά το τατουάζ που πρόκειται να αποκτήσετε δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα παράγωγο της δεδομένης στιγμής και η σημασία του προέρχεται από γεγονότα του παρόντος (όπως το όνομα της νέας σας ερωτικής σχέσης, ή μια φράση που προέρχεται από μια προσωρινή ψυχολογική κατάσταση) τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε μια δεύτερη (ίσως και τρίτη) φορά για το αν πραγματικά το θέλετε και μπορείτε να ζήσετε μαζί του. Και αυτό το λέμε γιατί μπορεί ο τωρινός σας σύντροφος ή η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε αυτή τη στιγμή να παύει να υπάρχει στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, το τατουάζ όμως θέλετε δεν θέλετε θα παραμείνει εκεί!

Για το σχέδιο τώρα, πρόκειται για την ακριβή απεικόνιση της θεματικότητας που σχολιάσαμε παραπάνω. Αποτελεί υπόθεση καθαρά προσωπική αφού τα γούστα και οι προτιμήσεις του καθένα είναι διαφορετικά. Για να βοηθηθείτε ωστόσο, και να πάρετε έμπνευση, μπορείτε να κοιτάξετε τατουάζ διάσημων (και μη) προσώπων ή να αναζητήσετε σχέδια στο διαδίκτυο ή στους καταλόγους των αγαπημένων σας tattoo studios, και που ξέρετε, μπορεί να πέσετε πάνω στο μελλοντικό σας tattoo που τόσο θα αγαπάτε!

About Me


Web Statistics