Τα Ναι και τα Όχι των Tattoos

Posted: Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 by Giannis Ras in

Η σκέψη και μόνο της απόκτησης του πρώτου σας τατουάζ είναι συναρπαστική, ενώ και για τους "βετεράνους" του είδους η σκέψη της απόκτησης του εικοστού-πρώτου σας τατουάζ πιθανόν είναι το ίδιο συναρπαστική. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να αποφεύγουμε όσον αφορά την απόκτηση ενός tattoo, ή αλλιώς κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε αν σκοπεύουμε να αγαπάμε τα τατουάζ μας για πάντα.



Μην αποκτήσετε ένα τατουάζ το οποίο βασίζεται κατά μεγάλο βαθμό σε κάτι που αγαπάτε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή περίοδο - τα τατουάζ συγκροτημάτων και διασημοτήτων είναι δημοφιλείς επιλογές, αλλά τείνουν να μην έχουν αντοχή στον χρόνο. Τι γίνεται αν πλέον δεν αγαπάτε το συγκεκριμένο συγκρότημα; Είναι σπατάλη χρόνου και χρημάτων το να κάνετε ένα τατουάζ το οποίο πιθανόν να μην το αγαπάτε για πάντα, και κανείς δεν μπορεί να δηλώσει πραγματικά ότι αγαπούσε το ίδιο συγκρότημα ή ηθοποιό όλη του τη ζωή. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον εκάστοτε έρωτα/σύντροφό σας, αν δηλαδή κάνετε τατουάζ το όνομά τους στο σώμα σας και στο μέλλον χωρίσετε τότε το μόνο που θα καταφέρνετε με αυτό είναι να νευριάζετε τον εαυτό σας κάθε φορά που θα το βλέπετε, ενώ θα δημιουργεί προβλήματα στους μελλοντικούς σας παρτενέρ που θα το βλέπουν και αυτοί.

Αφιερώστε χρόνο και σκέψη πάνω στο σημείο εφαρμογής και το design του τατουάζ σας. Τα τατουάζ των οποίων η ροή τους ταιριάζει με αυτή του σώματός σας, έχουν την τάση να έχουν και το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και φυσικά αν επιθυμείτε να συνεχίσετε μια επαγγελματική καριέρα τότε οφείλετε να τοποθετήσετε το τατουάζ σας κάπου που να μπορείτε να το κρύβετε με τον συνήθη ρουχισμό της δουλειάς σας. Τα δημιουργικά και πρωτότυπα σχέδια είναι φανταστικά αν διαθέτετε τον απαιτούμενο χρόνο και την φαντασία να καταλήξετε σε κάτι που λατρεύετε, και φυσικά αν συμβουλευτείτε έναν tattoo artist κατά την επιλογή του σημείου και του σχεδίου του τατουάζ σας τότε αυτός θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει να κάνετε την επιλογή που σας ταιριάζει και φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα πάνω σας.

Εφαρμόστε δημιουργικότητα και έμπνευση. Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ καλλιτέχνη ή φωτογράφου που σας αρέσει τότε δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος του να μην πάρετε έμπνευση από την αντίστοιχη συλλογή τους, ειδικότερα αν αυτό σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό και όμορφο σχέδιο τατουάζ. Φυσικά το να σκεφτείτε προσεκτικά το σημείο του σώματός σας που θα κάνετε το τατουάζ είναι σημαντικό αφού έτσι διασφαλίζεται ότι θα ταιριάζει με την ροή του σώματός σας, αλλά και πάλι δεν υπάρχει λόγος να περιορίζετε τον εαυτό σας σε τυποποιημένα, standard σχέδια τατουάζ. Αν το σχέδιο του τατουάζ είναι κάτι που αγαπάτε και θαυμάζετε, τότε είναι σχεδόν απίθανο να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Επιλέξτε κάτι που έχει σημασία για εσάς. Οι άνθρωποι που αγαπούν τα τατουάζ τους συχνά κρύβουν μια σημασία και ένα νόημα πίσω από αυτά, άλλωστε τα τατουάζ χρησιμοποιούνται για να "μαρκάρουν" σημαντικές στιγμές και γεγονότα της ζωής μας, να μας θυμίζουν πράγματα όπως οι αξίες μας αλλά και να δείχνουν σεβασμό ή αγάπη σε άτομα σημαντικά για εμάς. Μπορούν επίσης να εκπροσωπούν και να εκφράζουν κομμάτια των προσωπικοτήτων μας και να προβάλλουν στους άλλους το ποιοι είμαστε και τί μας ενδιαφέρει. Πηγαίνετε σε ένα tattoo studio και ρωτήστε κάποιον σχετικά με τα τατουάζ του και τους λόγους που επέλεξαν να τα "χτυπήσουν", θα είναι σχεδόν απίθανο να ακούσετε "επειδή απλά φαινόταν ωραίο". Οι άνθρωποι που αγαπούν τα τατουάζ τους συχνά έχουν σημαντικούς και ισχυρούς λόγους πίσω από αυτά.

About Me


Web Statistics